Tag med til Oktoberfest på Sjælland

10 februar 2023 Astrid Pedersen

Efteråret er en mørk og kedelig tid. Drømmer du om at sætte lidt kulør på den triste årstid, kan du med stor fordel tage til Oktoberfest.

Hvad er Oktoberfest?

Oktoberfest er en af de største folkefeste i verden, der hvert år trækker millioner af besøgende til byen München i Tyskland. Festen har eksisteret siden 1810 og finder sted i løbet af de sidste to uger i september og den første uge i oktober.

Det hele begynder med en parade, hvor byens borgere og gæster optræder i tradtionelle tyske kostumer og marscherer gennem byens gader til oktoberfestpladsen. Her åbnes der op for en række teltlejre, hvor man kan nyde tysk mad, drikke øl og danse til livemusik.

oktoberfest

Det er typisk tysk øl, der står i centrum af festen, og der serveres mange forskellige varianter af dette nationale symbol. Øllet er kendt for sin høje kvalitet og kraftige smag, og det er en fast bestanddel af enhver oktoberfest.

Ud over øl og musik er der også en lang række sjove og underholdende aktiviteter, såsom karruseller, rodeotyr og gameshows. For de mere eventyrlystne kan man også prøve at ride på en af de mange store tivoliride, der er en fast del af oktoberfesten.

Oktoberfest er en fejring af tysk kultur og samtidig en hyldest til det gode liv. Det er en fest, hvor man kan slippe af sted og have det sjovt sammen med venner og familie, mens man nyder tysk mad, drikker øl og danser til livemusik.

Plastfabrikkens Oktoberfest er absolut en af de største & bedste på Midtsjælland. En aften til festen tegner til at blive ekstraordinær og fuld af sjov – med lækker mad og førsteklasses underholdning for alle. Enkeltpersoner, organisationer og virksomheder kan alle tilmelde sig begivenheden.

Hvert år finder festlighederne ved Oktoberfest sted lørdag i uge 43. I år er det den 28. oktober fra 18.00-01.00 på Plastfabrikken i Ringsted beliggende på Odinsvej 12. Kom med til en mindeværdig aften og oplev den hyggelige atmosfære!

Flere Nyheder